5 de novembre del 2023

Cross Ciutat de Castelló
L'equip sub16 masculí classificat per al campionat d'espanya de cross per equips
Marta pérez 15a absolutal

05-11-2023. El passat diumenge es va disputar a Castelló el Criterium Autonòmic de cross, classificatori per al Campionat d'Espanya per equips. Els atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium van participar en busca d'un dels quatre llocs que donaven accés al campionat nacional en la categoria Sub16. Sobre una distància de 3.600m els atletes de Dénia van estar a un nivell molt alt, realitzant una gran carrera i aconseguint molt bones posicions individuals. Finalment, l'equip va aconseguir la tercera posició i el desitjat lloc per a disputar el Campionat d'Espanya, el qual tindrà lloc a Soria el dia 19 de novembre.

És la primera vegada que els atletes del C.A. Baleària Diànium es classifiquen per poder participar en aquest campionat en la categoria sub16. Els membres de l'equip i els entrenadors estan molt emocionats ja que serà una gran oportunitat per a competir amb els millors equips nacionals.