19 de novembre del 2023

Històric 12é lloc dels atletes sub16 al Campionat d'Espanya de cross

19-11-2023. Diumenge passat va tindre lloc a Soria el Campionat d'Espanya de cross per equips, on l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium va estar representada per l'equip sub16 masculí.

Aquest campionat se celebrava al mateix temps que el Cross Internacional de Soria, on participaven els millor atletes nacionals i internacionals del moment. En un escenari idíl·lic per a la pràctica del camp a través els nostres atletes van competir a un nivell molt bo i van viure una experiència que difícilment oblidaran.

La cursa constava de 3.000m sobre una superfície de gespa i un circuit molt pla, el que va afavorir uns ritmes de carrera molt alts. A més, un dels moments més espectaculars va ser l'eixida, on 350 atletes buscaven una bona col·locació.

Els atletes de Dénia Marco, Dídac, Joan, Ricard, Iván i Josep van disfrutar d'una carrera dura però que els va recompensar amb una excel·lent 12a posició al campionat d'un total de 53 equips classificats.

El cap de setmana ha sigut molt gratificant per a ells, ja que han viscut l'experiència de viatjar i competir lluny de casa i compartir molt de temps junts.