25 de febrer del 2024

Campionat d'Espanya Sub18 de Pista Coberta a Sabadell
Daniel Barrera semifinalista als 60m llisos

24/25-02-2024 El passat cap de setmana es va disputar a la pista coberta de Sabadell el Campionat d'Espanya sub18 amb la participació de Daniel Barrera Sala en els 60m llisos. L'atleta del C.A. Baleària Diànium es va desplaçar junt amb el seu entrenador Miquel Castillo i va aconseguir una meritòria 24a posició.

En l'eliminatòria disputada el dissabte de vesprada va aconseguir igualar la seua marca personal i es va classificar per a les semifinals del dia següent. El diumenge va finalitzar en el lloc 24 del total de les semifinals.

Un bon campionat per a Daniel, que en els seus 5 campionats d'Espanya individuals disputats, sempre ha aconseguit arribar a semifinals. A més, cal destacar que és un atleta de primer any a la categoria.