5 de febrer del 2006

Aina Fornés, campiona provincial de cross en Elda
Saïd Dai Day guanya en el cross de La Garrofera de Guadassuar

El diumenge 5 de febrer, el Club d'Atletisme Diànium Travermed Baleària Pavasal Iscomar va comptetir en el VIII Cross Mancomunitat del Vinalopó a Elda en el que era el campionat provincial individual de cross federat amb molt bons resultats.

La jove promesa del club Aina Fornés es va proclamar campiona provincial en la categoria aleví, continuant així amb la ratxa victoriosa a què ens té acostumats.

També destaquen el 6é lloc de Paula Moreno en infantil femení i el 7é lloc que van aconseguir Raúl Bertomeu en aleví masculí, Malena Vázquez en aleví femení i Ginés Arcas en benjamí masculí.

Van completar la participació del club Carles Miralles en cadet masculí, Enrique Carpi en aleví masculí, Patrícia Mas en aleví masculí i Louis Vincent Thornton en benjamí masculí. Dani Cano, es va vore obligat a abandonar la cursa quan es va ressentir d'una lessió.

El mateix dia 5, a Guadassuar, Saïd Dai Day es va imposar en el cross de La Garrofera. Saïd va fer el recorregut d'11 km en 33'36" en una gran cursa, aconseguint véncer a corredors tan destacats com José Luis Del Campo i Alejandro Llamazares.