22 de juliol del 2006

3a Milla en Pista Ciutat de Dénia


Dissabte, 22 de juliol, es va celebrar en la Pista d'Atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia la 3a edició de la Milla en Pista Ciutat de Dénia, organitzada pel Club d'Atletisme Diànium, amb el patrocini de Baleària, Travermed, Iscomar i Pavasal i la col·laboració de La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, la Diputació d'Alacant, la Creu Roja, Protecció Civil de Dénia, AiguaBona, CarrerasPopulares.com, Revista Nou Píndaro i Team Perfil Nou.
Una calor i una humitat excessives, van obligar als corredors a patir de valent durant la cursa i va fer que les marques aconseguides foren discretes.
Sergio Sidrach Cardona, de l'A. D. Marathon, a pesar de ser júnior, va ser el guanyador de la milla absoluta masculina, amb un bon temps, donades les condicions meteorològiques adverses; va fer els 1609 m en 4:31
Jenna Galiana, també júnior del C. A. Diànium, va ser la guanyadors de la cursa absoluta femenina.
Per clubs, com era d'esperar, el gran triomfador va ser l'organitzador Club d'Atletisme Diànium Pavasal-Iscomar-Travermed-Baleària amb 5 primers llocs (Lourdes López, en prebenjamí F, Aina Fornés en aleví F, Miquel Piera en aleví M, Jenna Galiana en júnior F i Vicent Llopis Cheli en veterans B M) i 23 pòdiums més (Alicia Vicens en prebenjamí F, Joan Far en prebenjamí M, Maria Perelló en benjamí F, Alba Sánchez, Malena Vázquez i Laia Far en aleví F, Quique Vicens, Raúl Bertomeu i Enrique Carpi en aleví M, Maria Schreiber en infantil F, Marc Pastor en infantil M, Cristina Bertomeu, Noemí López i Ana González en cadet F, Rainer Schreiber, Eros Carballo i Carles Miralles en cadet M, Dani Cano i Vicent Llopis Bolufer en juvenil M, Mari Aangeles Ochoa i Paqui Bolufer en veteranes B F, Antonio Masanet en veterans A M, i Beato Medina en sènior M). Destaquen les victòries aconseguides clubs de fora de la comarca de la Marina Alta, com l'A.D. Marathon, del guanyador Sergio Sidrach, però també el C.A. Guadassuar, que va aconseguir la victòria de Gema Jordan en benjamí F i Oreto Costa en veteranes A F, el Maria Auxiliadora de Vigo amb Duarte Traseira en benjamí M, el C. A. Altea amb Laura Molines en infantil F, el C. A. Tragamillas d'Oriola amb Francisco Meseguer en infantil M i Hassan Ouharrouch en veterans A M, el C. A. Vall d'albaida amb Pruden Fasoro en cadet F i Jesús Descals en senior M, el C.A. La Ribera amb Cristina Roselló en juvenil F, el C. A. Píndaro Galius, Jeannet Weeber en veteranes B F, i els independents Adrian Carpi en prebenjamí M, Alberto Ríos en cadet M, Andrew Gibson en juvenil M.