7 de juliol del 2006

El C. A. Diànium triomfa en la Gala de l'Esport de Dénia

La nit del passat divendres, dia 7 de juliol, es va celebrar, com ja és habitual, la Gala de l'Esport, organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia.
I, com no podia ser d'una altra manera, el Club d'Atletisme Diànium Iscomar-Travermed-Baleària-Pavasal hi va estar present, i de quina manera! Els premis van recaure sobre tots els estaments del club. Les entitats esportives i els mitjans de comunicació de Dénia van valorar molt positivament el treball dut a terme durant la temporada pels atletes més destacats del club, però també el treball que han fet els entrenadors del Club i l'Escola Municipal d'Atletisme sobre els atletes més menuts i el treball realitzat per l'entitat en sí, sobre la qual cosa, sense dubte, ha tingut molt a vore el treball fet amb la finalitat d'unir tot l'atletisme de la ciutat, amb la fusió dels antics clubs Baleària Marina Alta i Dénia Sport i la coordinació amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia i la seua Escola Municipal d'Atletisme.
Els atletes del nostre club van copar quasi la tercera part dels premis directes per objectius assolits durant la temporada: Quant a les categories menors, Cristina Bertomeu, Gessami Bordes, Aina Fornés, Benita Breiter, Carlos Heredero i Eloise Taylor van ser condecorats amb aquest premi. En la resta de categories tampoc no van faltar, i Emilio Vizcaya, Maxine McKinnon, Saïd Dai Day, Alejandro Puig i Raquel Sánchez també van pujar a arreplegar aquest premi. Va haver també un d'aquests premis per a Cristina Marqués, que va estar en el club fins que a finals del 2005 va canviar la seua residència a Cantàbria.
Però al final de la vetlada, en el moment més esperat en què es van fer públics els premis de la Gala de l'Esport, decidits d'acord amb les votacions de les entitats esportives i els mitjans de comunicació de Dénia, el Club d'Atletisme Diànium Baleària-Travermed-Pavasal-Iscomar va obtindre tots els premis a què apirava: El C. A. Diànium es va emportar el premi a la millor entitat esportiva i el premi a l'Entiat amb major dedicació a la base, Aina Fornés va obtindre, juntament amb la motorista Estefania Català, el premi a l'esportista de base amb major projecció de futur i per últim, Emilio Vizcaya va obtindre el premi al millor esportista de la temporada. A més a més, entre els nominats també comptàvem amb Benita Breiter en l'apartat d'esportista de base i amb Maxine McKinnon en l'apartat de millor esportista de la temporada. Només el premi al millor equip, que es va emportar, com era d'esperar, l'equip de futbol del C.D. Dénia, se'ns va escapar.
Hem d'estar satisfets pel treball realitzat pels atletes, els entrenadors, la directiva i l'assemblea, però pensar que en aquest esport no es viu de rendes i s'ha de continuar treballant per a seguir endavant. També hem d'estar agraits al conjunt d'entitats esportives i mitjans de comunicació de Dénia per la seua consideració cap a nosaltres.