1 de juliol del 2006

Competicions del cap de setmana


DANIEL CANO LÓPEZ CAMPIÓ AUTONÓMIC JUVENIL DE 800 M.L. EN ELX
Dissabte 1 de juliol l'atleta del C.A. DIÀNIUM ISCOMAR-PAVASAL-TRAVERMED-BALEÀRIA, Daniel Cano López, va quedar Campió Autonòmic Juvenil en la prova de 800m.l. amb un temps de 02:02.51.
Dani es desplaçava fins a Elx sense massa esperances d'obtenir un bon resultat ja que patia una inflamació en el turmell dret des de feia dues setmanes, que no el permetia entrenar en plenes condicions. Però la sorpresa va arribar donat que a més a més d'obtenir el Campionat va millorar en 4 segons la seva millor marca personal. Segons Dani la cursa va ser ràpida i gens tàctica, ja que des del primer moment es va imprimir un ritme molt fort. Des de la sortida Dani es va col·locar segon, junt al primer corredor, i així es varen mantindre aquestes posicions fins que a falta de 300m Dani va fer un canvi de ritme i avançà al primer i a poc a poc anà distanciant-se d'ell de forma que entrava en meta en solitari a dos segons de l'anterior, i a quatre del tercer.
En acabar, Dani Cano es mostrava molt content per la seva actuació, donades les circumstàncies físiques en les quals es trobava. La llàstima fou que per ben poc no va obtenir la mínima per acudir al Campionat d'Espanya d'aquesta temporada, però estem ben segurs que en un altra ocasió ho aconseguirà.
En aquesta competició l'acompanyava Benita Breiter, atleta de categoria cadet que competia fora de concurs amb l'objecte d'aconseguir la marca mínima per a participar en el Campionat d'Espanya Cadet en la distància de 3.000ml, marca establerta en 10:50. Benita no va tenir el seu millor dia i va recórrer la distància en un temps de 11:14.00, molt lluny dels seus millors temps, entrant però en tercer lloc darrere de dos atletes de categoria juvenil.

SAID DAY DAY I JENNA GALIANA VENCEN EN EL II GRAN PREMI NOCTURN CIUTAT DE TORRENT
El mateix dissabte per la nit es va celebrar a Torrent el II Gran Premi "Nocturn" Ciutat de Torrent. Said Day Day hi va participar en la prova de 3000 ml amb la intenció de potenciar la velocitat de cara a les properes setmanes en què li esperen diverses proves de 5000 ml.
Feia moltíssim vent, cosa que va desanimar als competidors que volien aconseguir una bona marca, i va fer més "tàctiques" les diferents curses que es van disputar, amb esls corredors més centrats a aconseguir una bona posició que no pas una bona marca.
Said es va escapar a l'eixida de la prova i ningú no va poder seguir-lo. Al llarg de la cursa va vore que era molt difícil aconseguir una bona marca, corrent sol amb tant de vent i l'atleta de Gata del C.A. DIÀNIUM es va mentalitzar a guanyar la cursa. Said manifestava estar content del resultat.
En la prova de 800 ml Jenna Galiana va donar la sorpresa; tot i que és de la categoria júnior, va aconseguir la victòria de la prova sobre atletes sèniors que a priori eren les favorites, Jenna va fer un temps de 2'33".

ANTONIO MASANET I VICENT LLOPIS CHELI EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE VETERANS
Per la seva banda, els atletes veterans C.A. DIÀNIUM ISCOMAR-PAVASAL-TRAVERMED-BALEÀRIA Antonio Masanet i Vicent Llopis Cheli participaren el diumenge 2 pel matí en el Campionat d'Espanya de Veterans en Águilas.
Encetava l'actuació del Diànium Vicent Llopis Cheli, qui prenia part en la carrera de 10.000ml per a M45 entrant en 9ª posició amb un temps de 36:09.07. Cheli al finalitzar la cursa es mostrava molt content per la seva actuació ja que va realitzar la distància en el temps que esperava fer-la.
A continuació, cap a migdia, Antonio Masanet prenia part en una de les dues sèries del 1.500ml per a M35, fent un temps de 04:27.01

MIQUEL PIERA VENÇ EN ALMUSSAFES
Dissabte de vesprada tres atletes del C.A. DIÀNIUM ISCOMAR-PAVASAL-TRAVERMED-BALEÀRIA es van desplaçar a Almussafes per a participar en la XX Volta a Peu. Miquel Piera va vèncer en la prova de 1600 m d'alevins, va fer una cursa tàctica, mantenist-se en el grup fins a la segona meitat de la cursa, quan va canviar el ritme i va acabar la cursa destacat. En aquesta mateixa cursatambé va participar Quique Vicens que va fer 6è. En la prova de cadets, va participar Carles Miralles que va acabar en 5a posició.