5 de novembre del 2006

Emilio Vizcaya 2n i Lkalifa Boutari 3r en la Milla d'èlit de Benidorm
9 pòdiums més per al C.A. Diànium en les altres categories.

05-11-06. Diumenge, 5 de novembre va tindre lloc la XXV milla de Benidorm.

La prova d'èlit, plagada d'estrelles de l'atletisme de mig fons, ens va portar uns excel·lents resultats per al nostre club, que auguren una temporad 2006/07 plena d'èxits. Emilio Vizcaya va fer una cursa perfecta; va començar per la meitat del grup, però va portar un ritme ascendent durant tota la cursa que el va portar al segon lloc, a molt pocs segons del guanyador, Jevier Carriqueo, del C.A. Fent Camí Mislata. Emilio va fer 4:25. Lkalifa Boutari, va estar sempre en els primers llocs de la cursa i va acabar amb les forces justes per a lluitar i mantidre la tercera posició en 4:26. Saïd Dai Day, va fer també una cursa de menys a més, arrapant posicions a cada minut que transcorria i va acabar en un magnífic 5è lloc en 4:32.

En la resta de categories, com era d'esperar, tampoc no van faltar els èxits.
Els benjamins van fer 805 m:
Maria Perelló, 1a amb 3:02 en benjamí femení i Ginés Arcas, 1r amb 2:55 en benjamí masculí