19 de novembre del 2006

Juan Martínez venç en la Mitja Marató de Gandia

19-11-06. El passat diumenge, 19 de novembre, va tindre lloc la XII Mitja Marató Ciutat de Gandia. Una cursa molt bonica i molt ben organitzada pel Club de Córrer El Garbí, acompanyada d'un dia amb molta calor i molt poc vent van afavorir una gran participació; al voltant de 1.500 atletes de tots els racons de la geografia valenciana.

El Club d'Atletisme Diànium Pavasal-Baleària-Travermed-Iscomar va comptar amb una nodrida participació.

Destaquem la victòria de Juan Martínez en la seua categoria veterans C masculí. Amb els 21 km de la prova recorreguts en 1:15:27, a un ritme frenètic de 3:35 el km, va obtindre el 7è lloc de la classificació general de la prova.

Víctor Fernández va fer la cursa també a un ritme fortíssim de 3:51 per quilòmetre. Va tardar 1:21:18 a fer la mitja marató i va acabar en una magnífica 11a posició en la categoria sempre tan exigent de veterà A masculí. Molt a prop d'ell, Juanmi Molines va arribar en la 15a posició de la mateixa categoria, en 1:22:45.

Aquests dos corredors, juntament amb Luis Vicens, que va fer 1:28:31 (4:12 el km) van fer la cursa dins de la seua preparació per a fer la Marató de València el proper mes de febrer. Els seus resultats en aquesta cursa són una bona mostra de la seua qualitat i de l'interès amb què estan prenent-se la preparació de la Marató de València on sense dubte, obtindran un rendiment memorable.

Però encara hi va haver més atletes del nostre club disposats a esforçar-se com saben, al llarg de tot el recorregut de 21 km de la prova. Demostrant l'estat de forma en què es troben, van baixar de 5 minuts el km Antonio Fernández Luna 1:33:50, Juan José Miralles 1:36:23, Tino Ferrer 1:37:42,José Luis Sánchez Mulet 1:41:28 i Rafael Todolí1:42:58.

Completen la participació del nostre club aquests altres esforçats corredors que van suar la camisola del club al llarg dels 21 km de la prova: Joan Tomàs Ribes 1:55:20, Felipe Garcia 1:55:20, José Maria Jorro 1:55:20, Mariano Ventero 2:05:14 i Vicente Llobell 2:07:58.