19 de novembre del 2006

Miquel Piera, 3r en el cross d'Utiel


19-11-06. Atletes de les categories inferiors del Club d'Atletisme Diànium Baleària-Travermed-Pavasal-Iscomar van participar el diumenge, 19 de novembre en el X Cross "Sierra del Negrete" d'Utiel, per tal de comprovar el seu estat de forma, en una de les primeres proves de la temporada autonòmica de cross.

El resultat més destacable va ser el 3r lloc que va aconseguir Miquel Piera, en la seua primera prova en la nova categoria, infantil, recent estrenada.

En altre resultat excel·lent va ser el quart lloc aconseguit per Benita Breiter, també en el primer any de la categoria, en el seu cas, juvenil femení. És de destacar que en la cursa de Benita corrien juntes les categories juvenil, júnior i veterà femení, i així i tot, va aconseguir el 5è lloc de la general de la cursa.

En infantil femení amb les forces minvades per diferents problemes físics, Aina Fornés i Alba Sánchez van acabar la cursa en les posicions 8a i 11a, respectivament.

En cadet femení, Eloise Taylor, Paula Moreno i Noemí López, demostrant una clara tendència ascendent en aquest principi de temporada, van ocupar la 10a, la 14 i la 24a plaça, respectivament.

Per últim, en juvenil masculí, Carles Miralles va obtindre una meritòria 14 plaça, i Rainer Schreiber va haver d'abandonar la cursa per problemes físics.