21 d’octubre del 2007

El C.A. Diànium al campionat d'Espanya cadet
Pablo Gómez-Pimpollo medalla de bronze en llançament de pes

21-10-07. (Canfali Marina Alta) Pablo Gómez Pimpollo va ser l'únic dels quatre representants del Club Atletisme Diànium que va aconseguir una medalla en el Campionat d'Espanya d'Atletisme Cadet. El denier la va obtindre en la prova de llançament de pes amb una marca de 15'15 metres, que igualava la seua millor marca de l'any i que el va deixar a tan sols set centímetres de la medalla de plata.

La medalla de bronze li sap a molt a Gómez-Pimpollo i al seu entrenador Juanvi Moreno, sobretot perquè encara no fa un any que es va decidir a practicar l'atletisme i fins a febrer no havia fet mai llançament de pes. A més a més millora en molt el vuité lloc aconseguit en el Campionat d'Espanya de Pista Coberta.

Els altres tres representants deniers, Cristina Bertomeu, Llúcia Sánchez i Carlos Heredero, a pesar de no haver aconseguit pujar al pòdium, van tindre una destacada actuació.

Cristina Bertomeu va competir en llançament de martell, aconseguint el dotzé lloc amb un llançament de 24'43. La deniera va acusar que la seua prova es fera el dissabte a les 9 hores, i això no li va permetre millorar els seus registres.

Llúcia Sánchez va participar en llançament de pes i va aconseguir una de les millors marques d'entre tots els participants. Així i tot no va aconseguir estar al seu nivell per culpa d'uns problemes tècnics. Es va haver de conformar amb la tretzena posició amb un llançament de 10'30 m.

El Campionat d'Espanya, celebrat en Lorca (Múrcia) posa punt i final a la temporada d'atletisme. Aquest ha significat la unificació de l'Escola Municipal d'Atletisme i el Club Atletisme Diànium, cosa que posa de manifest el bon treball realitzat per part dels atletes i entrenadors que han portat al club a fer una de les millors temporades en categories menors i que fa pensar en un bon futur per a l'atletisme denier una vegada superats els problemes d'unes altres èpoques.