20 d’octubre del 2007

Emilio Vizcaya s'imposa en el XXII Cross de Sant Joan
Miquel Piera, segon en alevins

20-10-07 (TodoDeporte). L'atleta del Club d'Atletisme Diànium Emilio Vizcaya es va imposar en la XXIII edició del Cross Popular Carrefour Sant Joan en què van participar al voltant d'unes 8.000 persones, de les quals, 2.000 van participar en la prova absoluta.

Vizcaya li té molt presa la mida a aquesta prova alacantina, ja que és el tercer any consecutiu que l'atleta de Dénia aconsegueix la victòria.

Vizcaya es va matindre en el grup de cap fins al quilòmetre 3; a partir d'aquí el denier va canviar el ritme i es va plantar sol en la meta; li va traure 20 segons de diferència al segon classificat. Vizcaya va fer una marca de 15:27 en una distància de 5.000 m. "M'he trobat molt millor que uns altres anys. No he sentit dolor en el peu i tot ha anat bé".

En dues setmanes Vizcaya tornarà a competir, aquesta vegada serà en la Milla de Benidorm.

En dones, Patrícia Poveda del CA Crevillent es va imposar amb un temps de 19:28.

En categoria aleví el jove corredor d'Orba també del Diànium, Miquel Piera va aconseguir la segona plaça, fent un recorregut de 1.100 metres en un temps de 3:38, en una prova en què es van donar cita més de 100 participants.

Durant la jornada, es va portar a cap una fira d'alimentació amb degustacions, així com una zona de jocs i manualitats, pintura i dibuix per a tots, on es va gaudir d'una festa en què prop de 500 persones van participar paral·lelament a la cursa.