6 de desembre del 2007

Cursa del Raval de Gandia 2007

Mohamed Saïd i Maxine McKinnon guanyen la Cursa del Raval de Gandia davant de 1.150 atletes
En la categoria infantil el triomf va ser per als espoortistes Laura Pérea i Miquel Piera

06-12-07. (Las Provincias La Safor) La XV Cursa del Raval Memorial Vicent Mañó que es va celebrar el dijous a Gandia va ser un èxit de participació. La prova va acollir 1.150 corredors de clubs esportius de tot Espanya. Els guanyadors de la prova reina van ser Mohamed Said DayDay en categoria masculina, del Club d'Atletisme Diànium, i Maxine McKinnon, en femenina.

DayDay va fer la cursa en 34:28, mentre que McKinnon ho va fer en 39: 24.Els segons llocs van ser per a Luis Félix Martínez, de València en 34:33 i per a Berta Ribera, també del Diànium, en 43:25. Finalment, en tercera posició van quedat Xavier Bou, en masculina amb 34:36 i Rosa Sansaloni del Valldigna, amb 43:30

Els atletes van recórrer 10.400 m. L'esdeveniment va moure a les 10 hores des del carrer Pellers. En aquest moment van començar les categories infantils amb una distància de 1.900 m, per als alevins amb un recorregut de 1.300 m, mentre que per als benjamins la distància a recórrer va ser de 700 m. En aquestes categories els vencedors van ser Lourdes López (Diànium) i Sergio Garcia, en benjamí. Mar Molina i Jaume Seguí van guanyar en aleví; i Laura Pérez i Miquel Piera (Diànium) en infantil. Com cada any, es va organitzar una cursa per als més menuts amb 100 m, en què van quedar perimers Isabel Seguí i Efrén Roselló.

A partir de les 11:30 hores va començar la prova reina. L'organització va fer entrega dels trofeus als primers classificats de cada categoria.
---
(C. A. Diànium) Els atletes del Club d'Atletisme Diànium van obtindre 9 pòdiums: 6 primers llocs (Mohamed Said DayDay 1r en Absolut Masculí, Maxine McKinnon 1a en Veterans B Femení, Berta Rivera 1a en Absolut Femení, Juan Martínez 1r en Veterans B Masculí, Miquel Piera 1r en Infantil Masculí i Lourdes López Larrey 1a en Benjamí Femení), 2 segons llocs: (Marc Pastor 2n en Cadet masculí i Maria Perelló 2a en Aleví Femení) i un tercer lloc, (Alicia Vicens, 3a en Benjamí Femení). A més a més, també van obtindre mol bons resultats Mario López Larrey 4t en Piponet Masculí, Adriá Llobell Sanz 6è en Cadet masculí, Sonia Estévez Caballero 7a en Absolut Femení, Enrique Vicens Louzao 8è en Infantil Masculí, Emilio Vizcaya 9è en Absolut Masculí, Mykhaylo Koval 9è en Junior Masculí, Víctor Fernández 17è en Absolut Masculí, Antonio Masanet 18è en Absolut Masculí, Lua Fernández 19a en Aleví Femení i Dionisio Cheli 21è en Veterans B Masculí