23 de desembre del 2007

Mohammed Said venç en la 2a edició de la Cursa de Nadal de Gata

23-12-07. (Todo Deporte) El corredor de Gata del Club d'Atletisme Diànium Mohammed Said es va imposar en la II Cursa de Nadal de Gata de 5,9 quilòmetres, marcada per les males condicions climàtiques.La prova va consistir a donar un parell de voltes a un circuit urbà.

Mohammed Said va realitzar la prova en 18:00 minuts. Said té previst ara participar en la Sant Silvestre Vallecana. Després d'ell, va entrar Juan Antonio Mas Lleida, del Cametes Spat de Pedreguer en 18:26, tercer classificat va ser el seu germà Josė Vicente Mas Lleida del Club d'Atletisme Diànium en 18:29, quart classificat va ser el corredor del Frank Beneyto Runners Dénia Carlos Fornés, que va marcar un registre de 18:57 i cinquè va ser el corredor del Club d'Atletisme Diànium Antonio Masanet amb un temps de 19:00 minuts.

En categoria femenina es va imposar Berta Rivera del Club d'Atletisme Diànium, ho va fer en 22:40, seguida de Hellen Round del Club d'Atletisme Corremundos en 24:29, tercera va ser Maria del Mar Pérez del Club d'Atletisme Altea en 24:42, quarta classificada va ser Antonia Valero del Club d'Atletisme Gata en 25:49 i cinquena Dolores Pérez del Club d'Atletisme Altea en un temps de 26:11

(C.A. Diànium) Del Club d'Atletisme Diànium també van prendre part en la prova Vicente Pedrós 22è sènior masculí, Dionisio Cheli 22è veterà masculí, Francisco Miguel Català 50è vetrà masculí i Juan Mengual 73è vetrà masculí.