31 de desembre del 2007

Atletes del Diànium per Madrid

24 i 31-12-07. Aquest Nadal atletes del Club Diànium han passat les seues vacances a Madrid i no han "perdut el temps" en això de competir.

L'atleta prebenjamí Lourdes López Larrey va participar dilluns passat 24 de desembre en II Legua Navideña de Camarma, una carrera popular que es celebra en el poble Camarma de Esteruelas a Madrid. Lourdes va quedar 1a de la seua categoria i segona de la carrera en una distància de 400 m.

El dia 31 de desembre els germans Lourdes i Mario López Larrey van participar en la XXVIII San Silvestre Vicalvareña, amb la sorpresa de vore un altre integrant del Club, Carlos Heredero. La primera carrera a disputar va ser la de benjamins amb 800 metres recorreguts en la pista d'atletisme on va participar Lourdes quedant 6a. Carlos va quedar en 1a posició en la categoria de cadets, realitzant una magnifica exhibició en la distància de 3600 m dins d'un circuit urbà. Mas tard van competir Lourdes i Mario en la prova no competitiva per a xiquets de 3 a 7 anys. En aquesta carrera de 200 m, Lourdes va ser la 1a a arribar a la meta i Mario 12è dels xics. El matí va acabar amb una divertida rifa i lliurament de trofeus.