28 de juny de 2008

Cristina Bertomeu i Fabio de Sousa (doble) subcampions autonòmics juvenils

28-06-08. Dissabte de vesprada es va disputar el Campionat Autonòmic Individual Juvenil Federat, en la pista d'atletisme de Torrent. En representació del Club d'Atletisme Diànium van participar Cristina Bertomeu i Fabio de Sousa.


Cristina va participar en les finals de 800 m llisos i salt d'alçada. La forta calor i humitat que feia en l'ambient va condicionar especialment la prova de mig fons; amb tot, en 800 m llisos Cristina va estar prop de la seua millor marca, i va acabar en quinta posició. Per contra, en la prova d'alçada va superar la seua millor marca personal en botar el llistó a 1,34 m d'alçada, i va acabar en segona posició de la categoria juvenil, subcampiona autonòmica


Fabio va quedar en segona posició, subcampió autonòmic, en les dues proves en què va participar, els llançaments de pes i javelina, aconseguint en la de pes una molt bona marca de 15,15 metres millorant en 80 cm el seu anterior registre; en javelina va fer 43.24 m

L'atleta deniera, en les files del C.A. Torrent, Llucia Sánchez va dominar des del principi les dues proves en què va participar, també els llançaments de pes i javelina, aconseguint la victòria en ambdues i millorant la seua marca personal en javelina amb un llançament de 31,55 metres.

A Fabio i Llúcia els queda aquest pròxim cap de setmana el Campionat d'Espanya Juvenil que es celebrarà a Almeria i al qual acudeixen amb ganes de realitzar un gran campionat.