11 d’octubre del 2008

Saïd Dayday i Maxine McKinnon vencen al Cross Baix Montgó

11-10-08. (TodoDeporte) Aquest cap de setmana Xàbia ha celebrat el XVI Cross Popular Baix Montgo, en què Mohamed Said i Maxine Mckinnon ambdós del Club d'Atletisme Diànium, han aconseguit la victòria en una prova amb un recorregut total de 11.2 km.

Said va realitzar el recorregut bastant còmode en un temps de 38:00 minuts. El corredor de Gata va protagonitzar una escapada des del quilòmetre quatre i d'ací fins a meta, entrant destacat, mentre que la seua companya de club , la britànica Maxine Mckinnon ho va fer marcant un registre de 44:35, traient més de 4 minuts de diferència respecte a la segona classificada.

Després de Said van entrar en línia de meta Nacho Cardona del Llebeig de Xàbia (38:35), Luis del Campo, Cárnicas Serrano (39:36), Mounir el Hourma del CA Ondara (39:47) i JM. García Barragén del Llebeig amb un temps de 40:45.

En fèmines després de McKinnon, van entrar Olivia Peiró del Safor—Las Salinas (48:48), Berta Rivera del Diànium (49:24), Mayca Sala CA Benidorm (49:25) i Ana Alberola del Multiesport Marina Alta amb un temps de (50:36).