25 d’abril del 2009

Emilio Vizcaya, 3r en el campionat autonòmic de 15 km en ruta
Juan Martínez, subcampió autonòmic veterà

25-04-09. El diumenge 25 d'abril es va disputar el Gran Fons de Massamagrell, campionat autonòmic de 15 km en ruta. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar Emilio Vizcaya i Juan Martínez amb uns resultats excel·lents.

La prova va comptar amb la participació de grans estreles de l'atletisme nacional i internacional i va estar dominada completament per atletes de Kenya. El guanyador va ser Kiprono Menjo, amb un temps de 42:50, a un ritme de 2:51 el km, seguit a pocs segons de dos compatriotes seus. De fet, dels 8 primers atletes en arribar a meta, l'únic atleta no kenyà va ser Chema Martínez, en el lloc 5è. el 9è va ser Juan Carlos de la Ossa.

Dels atletes que optaven al campionat autonòmic, el guanyador va ser Abderahman Chmaiti amb un temps de 47:03, en 11a posició de la general, seguit de Francisco Ribera i Emilio Vizcaya en 15a posició de la general, amb un temps de 48:24, a un ritme de 3:14.

En la categoria de veterans, Juan Martínez va obtinre el subcampionat autonòmic, en la 45a posició de la general, amb un temps de 54:41, a 3:39 el km.