3 de juny del 2009

Aina Fornés amb la selecció valenciana cadet per al campionat d'Espanya per autonomies


03-06-09. La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana acaba de fer pública la selecció d'atletes que participaran en el Campionat d'Espanya Cadet per Comunitats Autònomes, del Consejo Superior de Deportes, que tindrà lloc el cap de setmana dels dies 13 i 14 de juny, a Saragossa.

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium, ha estat seleccionada l'atleta Aina Fornés, que participarà en la prova individual de 300 m tanques i també en l'equip de relleus 4x300. Segons els criteris que ha fet públics la Federació Valenciana, Aina ha estat seleccionada per la bona posició que té en el rànquing autonòmic i el bon estat de forma en què es troba actualment. Aina, tot i ser cadet de primer any, té la millor marca del rànquing autonòmic en 300 m tanques i la segona en 300 m llisos, i recordem que fa dos caps de setmana, en Castelló, va quedar campiona autonòmica justament en aquestes dues proves.


Aina i la seua entrenadora, Maribel Mira, es van mostrar molt satisfetes de la selecció i confien que farà molt bon paper en aquest Campionat d'Espanya per Seleccions.