18 de setembre del 2010

IX Volta a Peu Beniarbeig

Emilio Vizcaya i Vicent Mas, a un pas del pòdium en la Volta a Peu Beniarbeig
Juan Martínez primer veterà B i Maria Perelló segona en infantil
El Diànium copa el pòdium en aleví femení amb Lua Fernández, Emma Fornés i Alicia Vicens

18-09-2010. Dissabte passat va tindre lloc la IX Volta a Peu Beniarbeig. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va haver una bona participació.

En la prova reina, Emilio Vizcaya i Vicent Mas es van quedar a un pas del pòdium; van entrar 4t i 5è respectivament; Emilio vafer els 7300 m del recorregut en un temps de 24:45, a un ritme de 3:24 el km, i Vicent en 24:56, a 3:25 el km.

Juan martínez va vèncer en la categoria veterans B, amb un temps de 26:31.

En aquesta cursa reina també van participar Juanan Mas amb un temps de 26:41, Juanjo Fornés amb 26:41, Paco Muñoz amb 33:22, Tomás Hidalgo amb 35:52, Jorge Castillo amb 36:10, Víctor Barber amb 36:34, Eduard Fornés amb 40:00, Vicent Fornés amb 40:01, Xelo Català amb 43:41 i Ricard Pérez amb 43:43.

En les curses de les categories menors també va haver molt bona participació i bons resultats.

En aleví femení, el Club d'Atletisme Baleària Diànium va fer el ple; van obtindre els tres primers llocs Lua Fernández, Emma Fornés i Alicia Vicens. En infantil femení, Maria Perelló va quedar segona. En pre-benjamí femení, va ser 4a Lucia Stocks. En benjamí femení, 4a Marina Collado. En aleví masculí, 7è David Castillo; i en benjamí masculí 9è Daniel Castillo.