X Volta a Peu a la Xara

Vicent Mas i Maxine McKinnon guanyadors absoluts en la Volta a peu a La Xara
Lucia Stocks, Emma Durut, Maria Perelló i Miquel Piera guanyen també en les seues categories
El Club d'Atletisme Baleària Diànium obté 9 pòdiums més entre 2ns i 3rs llocs

25-09-2010. Gran èxit de participació i resultats del Club d'Atletisme Baleària Diànium en la X Volta a Peu a la Xara que va tindre lloc dissabte passat. Va eixir un bon dia, que va animar a la participació, amb més de 500 corredors arribats a meta en la prova reina que va començar a les 6:30 de la vesprada. Abans s'havien disputat les curses de les categories menors.

Els atletes del C.A. Baleària Diànium van pujar a quasi tots els pòdiums; en total, van obtindre 6 primers llocs, 5 segons i 4 tercers.

El guanyador de la cursa gran va ser Vicent Mas; va fer els 7 km del recorregut amb un temps de 23:09, amb 12 segons d'avantatge sobre el segon classificat, a un ritme de 3:18 el km. En dones, la guanyadora absoluta va ser Maxine McKinnon, amb un temps de 25:51, amb més d'un minut d'avantatge sobre la segona classificada, a 3:42 el km. Juan Martínez va quedar 3r en veterans B amb un temps de 25:11, i Encarna Cardona va quedar 2a sènior femení amb 30:23.

Juanan Mas va quedar 10è sènior amb 25:18. També hi van participar Jairo Caro amb 28:01, Paco Muñoz 30:23, Jorge Castillo 31:56, Tomás Hidalgo 33:35, Eduard Fornés 36:16, Aina Fornés 36:17, Vicent Fornés 36:26, Cristina Bertomeu 36:35, Maribel Mira 36:37, Víctor Barber 38:10, Ricard Pérez 41:58 i Xelo Català 42:00.

Quant a les categories menors, el resultat més destacat va ser l'obtingut en cadet masculí on el Club d'Atletisme Baleària Diànium va obtindre el ple en el pòdium amb Miquel Piera, Manel Mas i Pepe Monfort; també Saúl Díaz va entrar 9è. Lucia Stocks va quedar primera en barrufet femení. En infantil femení, Maria Perelló primera i Patrícia Mas segona. En benjamí femení, Emma Durut primera, Alicia Vicens tercera i Marina Collado 6a. En aleví femení, Emma Fornés segona. En cadet femení, Alba Sánchez segona i Belén Moreno tercera. En benjamí masculí, David Castillo 6è; i en pre-benjamí masculí Daniel Castillo 9è.