15 de maig del 2011

Aina Fornés amb la selecció valenciana, campiones d'Espanya de Proves combinades per federacions

14/15-05-2011. Aquest cap de setmana, a Arona (Tenerife) ha tingut lloc el campionat d'Espanya de Proves Combinades per Federacions juntament amb un míting amb una destacada participació internacional. La selecció valenciana s'havia classificat per a disputar aquest campionat tant en categoria masculina com femenina. Els equips estaven formats per 3 atletes absoluts i 1 juvenil. Aina Fornés del C.A. Baleària Diànium en el lloc de juvenil formava part de la selecció valenciana femenina juntament amb Bàrbara Hernando i Ana Capdevila del Playas de Castellón i Cristina Sinisterra d'Els Sitges de Burjassot.

Aina que es va desplaçar a Tenerife acompanyada per la seua entrenadora Maribel Mira va millorar les seues marques en les proves de 100 m tanques (14,52 s), salt de llargada (5,35 cm), 800 m llisos (2:22,61) i el conjunt de la combinada (4303 punts). En la prova de salt d'alçada, unes molèsties al peu esquerre no la van deixar fer més de 155 cm, en llançament de pes va fer 5,81 m, en javelina 19,50 m i en 200 m llisos 26,72 s. L'atleta del C.A. Baleària Diànium va ser la guanyadora juvenil dins de la competició de federacions amb 218 punts d'avantatge sobre la representant d'Andalusia.

Per Federacions, el primer lloc en juvenils d'Aina, i en absolutes, el segon lloc de Bàrbara el 3r d'Ana i el 5è de Cristina van fer que la federació valenciana guanyara el campionat amb molt d'avantatge, 1100 punts sobre Andalusia i 2000 sobre Catalunya.

En xics, els representants valencians van quedar en 3r lloc per darrere de Canàries i Catalunya.