29 de maig del 2011

Aina Fornés i Maribel Mira tornen del Campionat d'Espanya Escolar Juvenil amb 3 medalles de plata
Aina aconsegueix també el rècord autonòmic juvenil de 4x400

28/29-05-2011. El cap de setmana passat va tindre lloc a Valladolid el Campionat d'Espanya Escolar Juvenil per seleccions autonòmiques, convocat pel Consejo Superior de Deportes.

Aina Fornés estava seleccionada per la federació valenciana per a participar en la prova de 100 m tanques i en el relleu 4x400, i la seua entrenadora Maribel Mira formava part del cos tècnic de la selecció.

Dissabte de matí, en la semifinal del 100 m llisos, Aina va entropessar amb la tercera tanca i es va desequilibrar; això li va fer perdre unes centèsimes, però va poder acabar en la 2a posició de la seua sèrie, amb un temps de 14,75 s i passar a la final.

A la vesprada, en la final, va millorar la seua marca personal, amb un temps de 14,42 s i va quedar en 2a posició (subcampiona d'Espanya escolar juvenil) només superada per la representant del País Basc.

El diumenge de matí, Aina va participar en l'última prova del campionat, el relleu 4x400 femení, formant equip amb l'altra atleta de Dénia Camilla Lovell, Neus Quiñonero del Silla i Paula Fuertes del València Terra i Mar. Les 4 atletes van fer una cursa espectacular, van guanyar la seua sèrie i van batre el rècord autonòmic juvenil amb un temps de 3:57,02; van obtindre també la medalla de plata, només superades per l'equip asturià.

Per seleccions autonòmiques, Aina va obtindre la tercera medalla de plata, en quedar també en segona posició amb 283 punts, només superades pel potent equip català, que va obtindre 295 punts.

Aina i la seua entrenadora Maribel Mira van tornar molt contentes, com la resta de l'expedició valenciana, pels bons resultats aconseguits.