28 de maig del 2011

Campionats autonòmics infantil i cadet

Patrícia Mas or, Jonasz Durut i Maria Perelló plata
Jonasz Durut mínima en 1500 m obstacles

28-05-2011. Dissabte passat, a València, es van disputar els campionats autonòmics infantil i cadet.

De matí, en el campionat autonòmic infantil, va participar Avahn Durut en la prova de 3000 m llisos, quedant en 11è lloc i millorant la seua marca personal en 4 segons, de 11:18 a 11:14. També hi va participar Laura Jiménez que no va poder acabar la prova per problemes de panxa.
Emma Fornés i Lua Fernández estaven seleccionades en la prova de 500 m llisos, però per problemes familiars no hi van poder participar.

De vesprada, en el campionat autonòmic cadet, els resultats dels atletes del C. A. Baleària Diànium van ser molt bons.
Patrícia Mas es va emportar l'or (campiona autonòmica) en llançament de martell, millorant la seua marca amb un llançament de 44,54 m.
En la prova de 1500 m obstacles, Jonasz Durut va quedar 2n (subcampió autonòmic) amb una marca de 4:37, aconseguint la mínima per al campionat d'Espanya.
En la prova de 3000 m llisos, Maria Perelló va quedar 2a (subcampiona autonòmica) amb una marca de 12:05.

L'entrenadora del C. A. Baleària Diànium Antonia San Miguel, està molt satisfeta dels resultats obtinguts i vol agrair la col·laboració en els entrenaments desinteressada del llançador de martell Erick.

De moment ja hi ha dos atletes del C. A. Baleària Diànium que han aconseguit la mínima per a participar en el campionat d'Espanya cadet que tindrà lloc a Castelló el pròxim mes de juny; són Patrícia Mas en llançament de martell i Jonasz Durut en 1500 m obstacles.