3 de juliol del 2010

Manel Mas or en martell i Marc Pastor plata en 400 m l en el critèrium autonòmic juvenil

03-07-2010. Dissabte passat es va celebrar el Critèrium Autonòmic Juvenil en les pistes de L'Alfàs del Pi. Els atletes que van participar del Club d'Atletisme Baleària Diànium, acompanyats per la seua entrenadora Antonia San Miguel van ser els següents:

Manel Mas Monsonís va participar en la prova de llançament de martell obtenint el primer lloc amb una millor marca personal de 44.72 m i per tant medalla d'or; es va quedar a pocs metres de la mínima per al campionat d'Espanya que és de 46 m. Esperem que el repesquen, ja que, segons el rànquing de la web de la RFEA, només havien aconseguit la mínima 8 llançadors de moment en tota Espanya.

Marc Pastor Alemany va participar en la prova de 400 m llisos, obtenint el 2n lloc amb una marca de 52.60 s, aconseguint la medalla de plata.

La seua entrenadora està molt satisfeta dels resultats obtinguts en aquesta temporada per aquests dos atletes.