27 de juny del 2010

Aina Fornés subcampiona d'Espanya en 100 m tanques i 4a en 300 m tanques
Miquel Piera 11è en 1000 m llisos i Patrícia Mas 13a en llançament de martell

26/27-06-2010. El cap de setmana passat va tindre lloc a Pamplona el Campionat d'Espanya Cadet d'Aire Lliure. El Club d'Atletisme Baleària Diànium estava representat per tres atletes, acompanyats per les seues entrenadores Maribel Mira i Antonia San Miguel.

Aina Fornés va participar en 100 m tanques i en 300 m tanques. El dissabte i el diumenge de matí va passar sense dificultat les eliminatòries i les semifinals; en tots els casos va guanyar les seues curses amb molta claredat, sense forçar, reservant forces per a les dues cites importants del diumenge. La primera de les seues finals va ser la del 300, el diumenge de matí; hi havia 4 favorites i la cursa va ser molt dura; Aina va estar molt a prop de la seua marca (45.48), però va quedar en 4a posició, per darrere de les tres millor marques de la temporada. A la vesprada, en la final del 100 m tanques, va tindre més sort, va millorar la seua marca personal amb un temps de 14.64, una marca excel·lent, rècord del campionat, però al seu costat, una atleta andalusa encara ho va millorar lleugerament, amb només 10 centèsimes menys, que li van impedir a Aina obtindre l'or. Podem fer-nos una idea de la qualitat de la marca d'Aina, tenint en compte que és de la categoria cadet i que la mínima per al campionat del món juvenil és de 14.70.

Miquel Piera va participar en la prova de 1000 m llisos. En la semifinal del dissabte va fer molt bona marca 2:38.41 i va quedar segon de la seua sèrie. En la final del diumenge va pagar l'esforç del dissabte i va quedar l'11è, amb una marca de 2:45.57

Patrícia Mas va participar en la prova de llançament de martell; va estar molt a prop de la seua marca, amb un llançament de 36.31 i va quedar en 13a posició.

Aquests són els vídeos dels nostres atletes que, de moment, ha publicat la Federació: