14 de gener del 2012

Aina Fornés, campiona autonòmica de proves combinades

14-01-2012. Dissabte passat es va disputar en el palau Lluís Puig de València el campionat autonòmic de proves combinades. L'atleta del C.A. Baleària Diànium Aina Fornés, dirigida per la seua entrenadora Maribel Mira, va ser la guanyadora del campionat autonòmic en la categoria juvenil.

Aina va començar la competició amb molt bon resultat, 8,96 s en 60 m tanques, després va fer 146 cm en salt d'alçada, 7,33 m en llançament de pes, 4,83 m en salt de llargada i va acabar la jornada amb una cursa espectacular de 800 m llisos fent un temps de 2:25,93. Va fer 3110 punts en el total de la combinada i va guanyar el campionat autonòmic juvenil amb quasi 300 punts d'avantatge a la segona classificada, una atleta de Castelló.