21 de gener del 2012

Aina Fornés campiona d'Espanya júnior per clubs amb el C.A. Puerto de Alicante
També obté la mínima per al campionat d'Espanya absolut

21-01-2012. Dissabte passat va tindre lloc al Palau Lluís Puig de València el Campionat d'Espanya de clubs júnior de pista coberta. L'atleta del C.A. Baleària Diànium Aina Fornés va participar formant part de l'equip del C.A.B. Puerto de Alicante, del qual el Baleària Diànium és filial.

En aquesta competició júnior estan autoritzats a participar els atletes de la categoria juvenil, per això Aina va poder participar, i ho va fer en la prova de 60 m tanques, que en la categoria júnior ja són absolutes (84 cm). Aina va fer molt bona cursa, va quedar en 3a posició, amb una marca de 9,09 s, va millorar la seua marca personal i va obtindre la mínima per a participar en el campionat d'Espanya absolut de pista coberta, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer a Sabadell. Aina, però no participarà en aquesta competició perquè coincideix amb el campionat autonòmic juvenil.

En la categoria femenina, la lluita pel primer lloc va estar molt disputada entre el Puerto de Alicante i el Playas de Castellón, que van arribar a l'última prova, els relleus, empatades a punts. Finalment el Puerto de Alicante es va emportar el Campionat d'Espanya amb només 2 punts d'avantatge.

En categoria masculina, també el Puerto de Alicante es va emportar el campionat, un doblet històric que només el mateix Puerto de Alicante va aconseguir a l'any 2010.