20 de maig del 2012

Laura Jiménez subcampiona provincial en salt d'alçada i 3000 m llisos
Emma Fornés subcampiona provincial en 500 m llisos

20-05-2012. Diumenge de matí, a Elda, va tindre lloc el Campionat Escolar Provincial infantil, amb la participació de quatre atletes del C.A. Baleària Diànium acompanyades per la seua entrenadora Antonia San Miguel.

Laura Jiménez va participar en dues proves; en salt d'alçada i en 3000 m llisos obtenint en les dues la medalla de plata i millorant les seues marques personals. En salt d'alçada va fer 1,27 m i en 3000 m llisos 12:26.25.

Emma Fornés va participar en dues proves; en 500 m llisos va obtindre la 2a posició i per tant la medalla de plata amb una millor marca personal de 1:29.03 i en 220 m tanques va obtindre la 5a posició amb una millor marca personal de 39.43 s.

Lua Fernández va participar en la prova de 1000 m llisos obtenint la 8a posició amb una millor marca de 3:36.

Emma Durut va participar en la prova de 3000 m obtenint la 5a posició amb una millor marca de 12:43.00

Les quatre atletes, Laura, Emma, Lua i Emma van participar el relleu 4x80 obtenint la primera posició de la seua sèrie i la 4a en la general a tan sols 20 centèsimes de la medalla de bronze, van fer una marca de 49.89 s.