2 de juny del 2012

Control federat en Alzira

02-06-2012. Dissabte passat es va celebrar el V Control federat absolut a Alzira en el qual van participar alguns atletes del C.A. Baleària Diànium. Alguns d'ells ho van fer per a millorar lesseues marques i comprovar el seu estat de forma i altres per a intentar aconseguir la mínima per al campionat d'Espanya de la seua categoria.

Manel Mas va participar en llançament de martell (6 kg) aconseguint una millor marca de 48,06 quedant a 2 m de la mínima per al campionat d'Espanya Júnior; esperem que la pròxima setmana ho puga aconseguir en el campionat autonòmic júnior.

Patrícia Mas va participar en llançament de martell (4 kg) aconseguint una millor marca personal de 41,34 m.

Jonasz Durut va participar per primera vegada en un 5000 m llisos; va realitzar una bona carrera a pesar que feia molta calor; va fer una marca de 17:20.98.

Miquel Piera va participar en la prova de 800 m llisos quedant en 2n lloc de la seua sèrie amb una marca de 2:03; esperem que també puga aconseguir rebaixar eixos tres segons per a poder anar al campionat d'Espanya juvenil.

Daniel Cano va participar en l'altra sèrie de 800. Va fer un temps de 1:58.55, millor marca de la temporada, demostrant una bona recuperació de la lesió que l'ha tingut durant un temps fora de la competició.