17 de gener del 2013

Aina Fornés amb la selecció espanyola júnior de proves combinades

Aina Fornés ha sigut seleccionada per la RFEA (Real Federación Española de Atletismo) per a un encontre internacional de proves combinades (pentatló). L'atleta del C.A. Baleària Diànium formarà part de l'equip júnior femení espanyol que s'enfrontarà als equips de França i el Regne Unit el proper cap de setmana justament al Palau Lluís Puig de València.

Amb els 3422 punts que va fer en el pentatló el passat 29 de desembre a València, Aina compta amb la segona millor marca del rànquing espanyol júnior femení, i per això el comitè tècnic de la RFEA no ha dubtat a seleccionar-la per a formar part de l'equip júnior femení, juntament amb les altres dues millors atletes de l'especialitat.

Aina competirà el diumenge 27. Començarà, a les 10 del matí amb els 60 m tanques i seguirà amb salt d'alçada i llançament de pes. De vesprada farà el salt de llargada i els 800 m llisos.

Circular de la RFEA amb la selecció i horaris de l'encontre: http://www.rfea.es/sirfea/ficheros/comunicados/documentos/2013116115345.pdf

Rànquing espanyol júnior femení de pentatló: http://www.decatlonheptatlon.com/rakingjuniorfemenino.html