19 d’octubre del 2013

Campionat d'Espanya de clubs júnior

19-10-2013. Dissabte passat va tindre lloc a Alcobendas (Madrid) el campionat d'Espanya de clubs júnior. Quatre atletes del C.A., BAleària Diànium hi van participar formant part del C.A: Benacantil d'Alacant al qual estem afiliats per a aquesta temporada.
En xics, Manel Mas va quedar en 4t lloc amb una marca de 47.99 m. L'equip masculí del C.A. Benacantil va acabar la competició en 7è lloc amb 71 punts, en una classificació molt apretada, a només 3 del 5è lloc.
En xiques, Aina Fornés va quedar 2a en la prova de 100 m tanques, amb una marca de 15.63 s; Patrícia Mas va quedar 4a en llançament de martell amb una marca de 43.12 m i Maria Perelló va acabar en 8a posició en la prova de 1500 m llisos, amb una marca de 5:18.30. L'equip femení del C.A. Benacantil va acabar també en 7a posició amb 63 punts.
En les dues categories, el campió va ser el Playas de Castellón, seguit de l'A.D. Marathon de Madrid.

Amb aquesta competició acaba la temporada 2012/13. Per a la propera temporada, degut a dificultats pressupostàries derivades del fet que l'autoritat portuària d'Alacant li va retirar la subvenció l'any passat, el C.A. Benacantil ha renunciat a participar en les lligues de clubs. El C. A. Baleària Diànium estarà afiliat a dos clubs d'Elx, en hòmens, al C. A. Decatlón i en dones al Juventud Atlética Arosa.