17 d’octubre del 2013

La Fundació Baleària, Mayca Sala, Aina Fornés, Patrícia mas, Miquel Piera i Jesús Ramis, premiats en la Gala de l'Esport 2013 de l'Ajuntament de Dénia

17-10-2013. Dijous passat va tindre lloc a l'auditori del Centre Social la Gala de l'Esport 2013 de l'Ajuntament de Dénia. Com ja és habitual, el C.A. BAleària Diànium va estar present en molts del guardonats de la nit.
La Fundació Baleària, l'espònsor principal del nostre club, es va emportar un dels premis especials de la nit, per la seua llarga trajectòria en la col·laboració amb moltes entitats culturals i esportives de la nostra societat. Va arreplegar el premi Ricar Pérez, gerent de la Fundació, i, al mateix temps, atleta popular i vicepresident del nostre club.

Un altre dels premis especials se'l va emportar Aina Fornés per, entre altres coses, haver sigut triada com a millor esportista escolar de l'any pel Consejo Superior de Deportes.

També es van emportar distincions pels mèrits esportius aconseguits Mayca Sala, Patrícia Mas, Miquel Piera i Jesús Ramis, que han aconsegut durant la passada temporada, uns resultats esportius molt destacats.

El premi principal de la nit, el de millor esportista o entitat esportiva de Dénia, se'l va emportar molt merescudament la jove gimnasta rítmica Laura Crespo. Recordem que aquest mateix premi se'l va emportar ta tres anys la nostra atleta Aina Fornés.

Fotos: https://picasaweb.google.com/104818198910741754466/GalaDeLEsport2013
Més informació: http://www.denia.com/laura-crespo-es-la-mejor-deportista-dianense-del-ano