5 d’octubre del 2013

Milla d'Eivissa

05-10-2013. Dissabte passat, va tindre lloc la tradicional Milla d'Eivissa. Del C.A. Baleària Diànium va participar Mayca Sala, que va quedar 1a veterana A i 2a absoluta en la seua cursa en què van córrer juntes les categories de juvenils, juniors , sènior i veteranes. Mayca va fer un temps de 5:52 i va entrar en meta a un segon de la primera, una atleta sènior.

Mayca es va mostrar molt satisfeta del resultat, ja que acaba de començar la temporada i encara falta agafar la forma.

Com és tradicional en la Milla d'Eivissa, en les curses d'elit va haver una participació d'atletes molt importants. En la cursa d'elit femenina va guanyar l'atleta d'Elx Cristina Juan, actual campiona d'Espanya de 3000m obstacles amb 5:02, seguida de Beatríz Antolín i Kadhija Ramuouni, guanyadora de l'edició de l'any passat. En homes, també hi va haver un altíssim nivell amb atletes convidats de la talla de Reyes Estevez, Jose Luis Blanco, cubans i europeus de primer nivell. El podi va ser per a l'atleta del F.C.Barcelona, David Palacio (4:19), seguit del marroquí Addel Mechal (4:19) i el serbi Goran Nava (4:20).