23 de març del 2014

Aina Fornés subcampiona d'Espanya júnior de pentatló

22/23-03-2014. Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sant Sebastià el campionat d'Espanya júnior d'atletisme en pista coberta, amb la participació d'Aina Fornés, del C.A. Baleària Diànium.

Aina va participar en la jornada de dissabte en la prova de pentatló (proves combinades).

Des de la primera prova,Aina es va situar en segona posició i la va conservar fins al final.

Va quedar segona en 60 m tanques (9.01 s), tercera en salt d'alçada (1.59 m), 8a en llançament de pes (8.02 m), 4a en llargada (5.16 m) i primera en 800 m llisos (2:29.23). En total, va quedar subcampiona en el total del pentatló amb un total de 3339 punts.