16 de març del 2014

Patricia López guanyadora absoluta del Trail de Quesa

16-03-2014. Diumenge passat, en la comarca de la Canal de Navarrés, es va celebrar el I Trail de Quesa, segona prova del Circuit Trail València 2014. 331 corredors van prendre l'eixida en ambdues categories, trail i sprint trail. Van gaudir d'una veritable carrera de muntanya, dura, amb traçat tècnic, molta senda i molt poc asfalt, sobre una distància de 21 km i un desnivell positiu aproximat de 935 m. Gràcies a aquest traçat tan tècnic les classificacions van variar sensiblement pel que fa a l'anterior prova de Llombai, destacant els corredors més propis de muntanya sobre els que vénen del món de l'atletisme. En la prova reina els vencedors absoluts van ser Abelardo Orquín de Serra Vernissa – Dental Fayos amb una marca de 1:51:15 i Patrícia López del C.A. Diànium Baleària Tururac Sports amb 2:11:05. A més, del C.A. Diànium Baleària Tururac Sports va participar Andrés martí, que va aconseguir el 1r lloc veterà masculí amb un excel·lent temps de 1:58:41 que el va situar en 4t lloc de la classificació general absoluta.