12 d’abril del 2014

Aina Fornés doble campiona autonòmica universitària. Daniel Cano, 5è

12-04-2014. El cap de setmana passat va tindre lloc a Castelló el Campionat Autonòmic Universitari d'Atletisme. El C.A. Baleària Diànium va comptar amb la participació de dos dels seus atletes.

Aina Fornés va participar en representació de la Universitat de València en les proves de 100 m tanques i en el relleu 4x100. En les dues proves va obtindre la medalla d'or. En 100 m tanques va fer una marca de 15.25 s, molt bona marca tenint en compte que tot just acaba de començar la temporada d'aire lliure. En el relleu 4x100, l'equip de la Universitat de València va obtindre també la medalla d'or, amb un temps de 4:11.13

Daniel Cano va participar representant la Universitat Politècnica de València, en la prova de 400 m llisos, i va obtindre el 5è lloc amb un temps de 51.50 s. Dani es va mostrar molt satisfet amb aquesta marca.

Miguel Ángel Pizarro Hernández en l'equip de la Universitat Miguel Hernández d'Elx va quedar 7è en la prova de 400 m llisos, amb una marca de 53.15 s. També va participar en el relleu 4x100 on l'equip de la Miguel Hernández va quedar en 4a posició amb una marca de 49.95 s.