27 d’abril del 2014

Ana Muñoz subcampiona provincial de triatló aleví

26 i 27-04-2014 Aquest cap de setmana, a Elx, ha tingut lloc el campionat provincial de proves combinades de les categories
aleví, infantil i cadet, amb la participació de 4 atletes de l'Escola Municipal d'Atletisme-Diànium.

Dissabte, va participar Arantxa Minguell, que va quedar 10a en la categoria infantil femení. Arantxa va fer 16.42 s en 60 m tanques, 1.10 m en salt d'alçada, 5.85 m en llançament de pes, 3.50 m en salt de llargada i 16.97 en llançament de javelina. En total va aconseguir una puntuació de 1.162 punts.

Diumenge, en la categoria aleví femení, Ana Muñoz va quedar subcampiona provincial, Marina Iborra 8a i Aitana Femenia 11a. Aquests són els seus resultats en cada prova i la puntuació final: