12 de juliol del 2014

Aina Fornés sisena amb la selecció valenciana en el campionat d'Espanya de federacions.

12-07-2014. Dissabte passat, va tindre lloc en la localitat madrilenya d'Alcorcón, el campionat d'Espanya absolut de federacions autonòmiques, amb la participació de l'atleta del C.A. Baleària Diànium Aina Fornés en la prova de 400 m tanques i en el relleu 4x400.

En el 400 m tanques, Aina va estar en les seues marques, va quedar 6a amb un temps de 1:02:25. En la prova del relleu 4x400, Aina va ser la primera rellevista de l'equip, però un despiste d'una de les representants valencianes en la col·locació a l'hora de la recepció del testimoni va provocar la desqualificació de l'equip.

El campionat va estar molt disputat per les seleccions catalana i madrilenya. Al final se'l va emportar la selecció catalana per només 1,5 punts. La selecció d'Andalusia, prompte es va col·locar en tercera posició. La quarta posició va estar molt disputada entre les seleccions valenciana, gallega i castellano-lleonesa, però la inesperada desqualificació del relleu llarg femení va relegar la selecció valenciana al 6é lloc.