6 de juliol del 2014

Campionat d'Espanya júnior
Aina Fornés tercera en 400 m tanques
Patrícia Mas finalista en llançament de martell

06-07-2014. Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Castelló el campionat d'Espanya Júnior, amb la participació, per part dels atletes del C.A. Baleària Diànium de les atletes Patrícia Mas i Aina Fornés, les dues amb molt bon resultat.

Aina va córrer la semifinal dissabte a última hora de la vesprada; va quedar segona amb una marca de 1:03.01, amb l'objectiu aconseguit d'entrar en la final en un dels millors carrers. L'endemà, a les 6 de la vesprada, amb un sol i una calor asfixiants, Aina va córrer la final. Va quedar tercera, amb marca personal, 1:01.58.

Patrícia va competir diumenge a les 4 de la vesprada, amb unes condicions de sol i calor que perjudicaven moltíssim la pràctica de qualsevol esport. Patrícia va quedar vuitena amb una marca de 44.26 m.

En la classificació per clubs, el C.A. Baleària Diànium va quedar en la posició 49 gràcies als 7 punts aconseguits per les nostres dues atletes.