3 de novembre del 2014

CLUB BALEÀRIA DIÀNIUM EN EL DUATLÓ DE XEST

El passat 1 de noviembre va tindre lloc el III Duatló escolar de Xest, 4 triatletes de l´Escola Municipal de Dénia se van desplaçar fins Xest per a participar en aquest duatló que se celebra en el circuit de motocilisme Ricardo Tormo. Nacho Calabuig en cadets, Joan Perez i Joan Puigcerver en infantils i Damià Puigcerver en benjamins.
Els 4 debutaven en la distància, ja que tots són dels menuts de la seua categoría. Van poder gaudir d´un escenari molt especial, recordem que la propera setmana se disputarà en aquest mateix escenari el campionat del món de motociclisme.

Joan Puigcerver va creuar la meta en setena posición, a tan sols 30 segons del pódium, amb un temps total de 15 minuts 14 segons. En la mateixa categoría Joan Perez va fer un temps de 18 minuts 16 segons, les distàncies a cobrir en aquesta categoría infantil eren de 1,5 km de carrera a peu, 4 km de ciclisme i per a finatlitzar 750 metres de carrera a peu.
En categoría de cadets Nacho Calabuig, en distancies de 2 km de carrera a peu, 8 km de ciclisme i 1 km de carrera a peu finalment va entrar en meta en una meritoria 21 posició. I per acabar el més menut de l´expedició Damià en la categoría de benjamí va fer un temps de 12 minuts 02 segons en cobrir les distàncies de 500 metres de carrera a peu, 2.2 km de ciclisme i 250 metres de carrera peu.
Tots van disfrutar del gran ambient amb més de 350 participants , superant als incrits en la cursa dels majors, i un clima fantàstic.