18 de novembre del 2014

El C.A. Baleària Diànium rep el premi de la Tardor de Compromís per Dénia

Com cada any, Compromís per Dénia (i abans el Bloc) atorga els premis de la Tardor. Enguany, el premi en l'apartat col·lectiu ha recaigut sobre el nostre club. Segons Compromís, el C.A. Baleària Diànium "és una de les entitats esportives amb més renom de Dénia i destaca la promoció que fa de la ciutat sana i esportiva i de l’ús del valencià en la seua pàgina web i en totes les seues intervencions". En l'acte en què es va fer públic el premi, van destacar "importants figures en el club, però sobretot, la de Aina Fornés, premiada com la millor atleta en edat escolar" per part del Consejo Superior de Deportes, a l'any 2012.

En l'apartat individual, el premi ha recaigut sobre Joan Sala, destacat ecologista de la ciutat.

L'acte del lliurament del premi tindrà lloc al saló d'actes de la Casa de la Cultura de Dénia, divendres 21 a les 8 de la vesprada, al qual assistiran membres de la directiva del club i esteu convidats a assistir tots els atletes del club i familiars.

Es tracta d'una distinció molt important per al nostre club, en base al treball social que realitzem i a la importància que ha arribat a tindre el nostre club en la vida social de Dénia i la comarca de la Marina Alta. Per això vos demanem que acudiu a l'acte per a recolzar el nostre club i donar-li tota la importància que pensem que es mereix.
Vos esperem a tots.

Podeu vore la notícia en la web de Compromís: