12 de novembre del 2014

DUATLÓ CROSS BANYERES

Un representant del Club Baleària Diànium va participar en el Duatló Cross de Banyeres, era la segona prova del Jocs Esportius del 2014-2015 i era la fase provincial d´Alacant.
Ignacio Calabuig va participar en la categoría de cadet, les distàncies a cobrir van ser de 2400 metres en el primer segment de carrera a peu, 8100 de bici de muntanya i per a finalitzar 1200 metres de carrera a peu. Ignacio en el primer segment de carrera a peu no va poder aguantar el fort ritme que van imposar els de davant, a 3 minuts el km. Aixina i tot Igancio va fer el 14 millor temps en aquest segment rodant a 3:28 el km. El segment de ciclisme era dur amb pujades de grava i constava de 3 voltes a un circuit. Ignacio en aquest segment va anar de menys a més aconseguint avançar en l´última volta a dos duatletes que anaven per davant d´ell. Per últim en el segment final de carrera a peu va començar a ploure i el de Dénia o va donar tot inclús esprintant en els 100 metres finals per a no ser avançat per un duatleta perseguidor, entrant en meta el 11 classificat.

La propera cita del calendari escolar será en Vinarós, diumenge 16 de noviembre.