7 de febrer del 2015

Campionat autonòmic absolut de pista coberta
Aina Fornés subcampiona de 60 m tanques

07-02-2015. Dissabte passat, al palau Lluís Puig de València, va tindre lloc el campionat absolut d'atletisme en pista coberta, que va comptar amb la participació de grans atletes d'altres comunitats autònomes o estrangers que participaven fora de concurs, com el llançador Yioser Toledoo la vuit-centista Victoria Sauleda, que participaven fora de concurs; d'aquesta manera, es an fer algunes mínimes per al campionat d'Europa de pista coberta.

El C.A. Baleària Diànium va comptar amb la participació de tres dels seus atletes.

Aina Fornés va participar en dues proves. En 6a m tanques, en la semifinal, va quedar en 3a posició de la seua sèrie amb un temps de 9.25 s. En la final, va repetir exactament la mateixa marca, 9.25s i va quedar en 4t lloc, només superada per l'atleta internacional Josephine Onya, que ja tenia la mínima per a l'europeu i dues atletes més que participaven fora de concurs; així, Aina es va emportar el subcampionat autonòmic.

En 400 m llisos, quedar en 5è lloc de la seua final, amb un temps de
1:01.14.

Miguel Ángel Pizarro va prendre part també en dues proves. En 400 m llisos va quedar5è en la seua sèrie, amb una marca de 52.19. En la prova de 200 m llisos, es va haver de retirar per una lesió en els isquiotibials. Esperem que es puga recuperar prompte.

Daniel Cano va prendre part en la prova de 800 m llisos, però no va poder acabar la cursa per causa d'un refredat que dura ja massa dies.

El C.A. Baleària Diànium va quedar en la posició 14a de clubs gràcies a la plata aconseguida per Aina Fornés en tanques.

El campionat es va retransmetre per Levante TV.