15 de febrer del 2015

DUATLÓ DE LA VALL D´UIXÓ

15-02-2015. La Vall va a acollir als més de 250 escolars que van copar les distintes categories d'esta nova jornada dels Jocs Esportius. Les proves van donar començament amb la categoria cadet. Fins a la Vall se va desplaçar el Triatleta de l´Escola Municipal del Club Diànium Nacho Calabuig en categoria cadet. El recorregut va molt dur i les distàncies a cobrir en aquesta categoria van ser de 2.2 km de carrera a peu, 10,1 km de ciclisme i finalment 1.1 km de carrera a peu.
El de Dénia va començar en esta cursa liderant els primers metres del primer segment de carrera a peu a ritme infernal, però li va passar factura i va tindre que baixar el ritme entrant el octau en boxes per afrontar el segment de bici en un temps de 9:50, on va tindre que de nou fer un esforç titanit per a  poder remontar fins a la quarta posició, posició que no va abandonar fins a meta amb un temps total de 35 minuts.
Sens dubte va ser una cursa per al nostre Nacho molt dura i al mateix temps divertida, aixina ho fea saber a aquesta redacció.