1 de febrer del 2015

Campionat autonòmic de cross per equips
L'equip promesa del C.A. Baleària Diànium 5è, a un pas de classificar-se per al campionat d'Espanya
Laura Jiménez primera amb el JA d'Elx

01-02-2015. Diumenge passat va tindre lloc a Ontinyent el campionat autonòmic de cross per clubs. Era un dia clar, amb ratxes fortes de vent i costeres en el traçat que el van fer un cross exigent.

El C.A. Baleària Diànium va presentar l'equip promesa masculí, format per Carlos Cabrera, Miquel Piera, Jaime RodrigoVicente Aranda i Carlos Gimeno, que van quedar en 5è lloc. En aquesta categoria es classificaven per al campionat d'Espanya els 4 primers equips; els nostres van quedar en la reserva, amb opcions de classificar-se, ja que són els 3rs reserves de tot Espanya però sense tindre encara la plaça assegurada. Les lesions i operacions que han patit els nostres en aquesta temporada no els van permetre traure tot el seu potencial.

Laura Jiménez va participar formant part de l'equip del Juventud Atlética d'Elx, al qual està afiliat el C.A. Baleària Diànium. Laura va quedar 9a, per equips van quedar en primera posició i tenen garantida la participació en el campionat d'Espanya de cross per clubs que tindrà lloc el dia 1 de març a Cáceres. Laura es mostrava molt contenta per la seua aportació a la victòria de l'equip i per aconseguir la seua primera participació en un campionat d'Espanya.

A títol individual, va participar també Vicent Arbona que va quedar el 17è en la categoria juvenil.