19 d’abril del 2015

DUATLÓ ESCOLAR DE CARLET

Diumenge passat 19 d'abril es va disputar el I Duatlón Escolar Ciutat de Carlet. Amb 250 xiquets participants, la ciutat va celebrar el dia de la bicicleta amb esta prova.
La competició va ser organitzada pel Club Triatlón Carlet i formava part d'una prova de la fase provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Fins a Carlet se van desplaçar triatletes de l'Escola Municipal de Triatló Baleària Diànium.
En categoria infantil Joan Puigcerver, tenia que fer unes distàncies de 2 km de carrera a peu, 7.5 km de bici i finalment 1 km de córrer, se va mantindre en tot moment al capdavant de la prova entrant en meta en cinquena posició.
En categoria aleví Hugo Martínez, amb un espectacular primer segment de carrera peu, entrant en la transició de bici en quinta posició, va fer un temps en meta de 17:52 minuts, l'11 de la general.
En categoria benjamí Damià Puigcerver va entrar en meta en 11 minuts, tenia que cobrir unes distàncies de 0.5 km de carrera a peu, 2.5 de ciclisme i 0.250 km de carrera a peu.