18 d’abril del 2015

Ultra Mallorca

18-04-2015. A les 12 de la nit del dissabte, arrancava el temut i dur ultra de Mallorca, que recorria tota la Serra Tramuntana de punta a punta de la illa de Mallorca sumant més de 110 kilometres amb els seus 4500 metres de desnivell positiu acumulat.

En la prova van participar 2 corredors del C.A. tururac Sports Diànium Baleària, Andres Marti i Ricard Perez, tots dos entrenats per Marc Bañuls.

En primer lloc va entrar Andres Marti amb un temps de 15:08:44, arribant en una meritòria posició 36 de la general i sisè de la seua categoria, on en tota la prova va mostrar un ritme conservador, però avançant quilometre a quilometre fins arribar a la meta de Pollença.

Mentres que Ricard Perez, arribava en 17:44:15 i en la posició 122, després d'estar tota la cursa amb dolors estomacals que li impedien anar còmode, aixi i tot Ricard va demostrar la seua capacitat de sofriment acabant la dura cursa