26 de juny del 2015

Curses de muntanya

Els atletes de la secció de muntanya Tururac Sports C.A. Baleària Diànium han participat en diferents curses de muntanya.

Ultra Lavaredo

El passat divendres 26 de Juny, es va celebrar l'Ultra trail de Lavaredo a la localitat italiana de Cortina d'Ampezzo baix la visió dels Dolomites italians.
La cursa de 119 quilòmetres (5850+) va participar el corredor Marco Di Trana que va aconseguir un gran temps, controlant en tot moment els ritmes per a finalitzar en la posició 93, amb un temps de 18:03:45.

En l'altra cursa de 47 quilòmetres (2650+) va prendre l'eixida, Santi Cambra, que va finalitzar amb un temps de 6:45:34 quedant-se a les portes del top 100, en una difícil cursa amb molt de nivell.

Marató dels cims

Dins de l'esdeveniment Andorra Ultra Trail, es va celebrar la marató dels cims amb un recorregut de 42 quilòmetres (3000+), amb eixida i arribada a la població andorrana d'Ordino. Un recorregut d'alta muntanya, amb l'ascensió al Casamanya de 2740 metres.

En la prova van participar: Marc Bañuls 07:57:23 (224), Josep Vicent Moltó 07:57:23 (225), Isaies Fayos 08:09:35 (247) i José Manuel Marco 09:59:22 (453)