21 de juny del 2015

TRIATLÓ ALMENARA

21-06-2015. Era la seu autonòmica del Triatlón Divertit, un programa promocional de la Federació Espanyola de Triatló amb concurs de dibuix i redacció de temàtica triatlética, en el que podien participar centres escolars i escoles de triatlón de la Comunitat Valenciana. almenaratridiver La prova era puntuable per a la Fase provincial de Castelló de Jocs Esportius i en categoria infantil els guanyadors van obtindre una plaça gratuïta per a la Trobada nacional de Menors FETRI que tindrà lloc en Graus (Osca) del 20 al 23 d'Agost.
El Triatlón estava organitzat pel club local Almenara Triatló amb el suport de l'Ajuntament d'Almenara i la col·laboració de la Federació Valenciana de Triatló, el Club Trilavall i el Circuit de Duatlons de Castelló.
Èxit rotund de la prova que va reunir a 250 xicotets triatletes.

Fins Almenara se va desplaçar el incansable Nacho Calabuig, que participava en categoría cadet sobre unes distàncies de 500 metres natació, 10 km ciclismo i 2.5 km de carrera a peu. En el primer segment de natació i malgrat no ser el fort de Nacho va eixir de l´aigua en  molt bona posición, seguidament en el segment de ciclisme Nacho va agafar molt prompte al grup perseguidor dels primers i se´n va anar fàcilment d´aquest grup fent pràcticament tot el segment de bici soles i amb un gran esforç. Finalment va fer quart en meta amb un temps final